Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی صبح دوشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه دو هزار و ۱۸۳ نفر طی دهه ۸۰ در دریای استان غرق شدند، افزود: غریق معضل اصلی دریا در استان به شمار می‌رود و متوسط سالانه شمار غریق بیش از ۲۰۰ نفر بوده است.

وی ادامه داد: با شروع طرح دریا و ورود دولت‌ها، شمار غریق در اواخر دهه ۹۰ به ۴۶ نفر رسید و شمار غریق به یک چهارم کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اظهار اینکه شمار تصادفات در سال ۸۴ حدود ۲۸ هزار نفر بود و اکنون به رغم افزایش جمعیت و سفر به زیر ۱۶ هزار نفر کاهش یافته است، افزود: نزاع، ضرب و جرح و قتل از دیگر مسائل و مشکلات به شمار می‌رود.

عباسی با بیان اینکه بیش از ۱۰۳ هزار معاینات طی سال قبل به پزشکی قانونی استان انجام شد، ضرب و جرح و تصادفات را بیشترین تعداد پرونده‌ها عنوان کرد و گفت: دو هزار و ۱۹۹ فوتی نیز داشتیم.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، معاینات روانپزشکی، کمیسیون و غیره را از دیگر مراجعات ذکر کرد و گفت: مسمومت با قرص برنج همچنان به عنوان معضل در استان وجود دارد.

وی افزایش سرانه فضای پزشکی و نیروها را از اقدامات برشمرد و گفت: در حال حاضر ۱۶ مرکز پزشکی قانونی در استان فعال هستند که در ۹ مرکز کالبدشکافی انجام می‌شود و امیدواریم در همه شهرهای استان سالن تشریح ایجاد کنیم.

عباسی با اظهار اینکه آمار درست برای برنامه ریزی درست کمک کننده خواهد بود، افزود: در سال گذشته ۵۸۷ نفر در جاده‌های استان فوت کردند و نسبت به سال ۹۹ حدود سه درصد رشد داشته است و از این تعداد ۱۸۶ نفر در جاده‌های درون شهری و مابقی برون شهری فوت کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران بابل، ساری، آمل، بابل را از شهرهای پرتصادف استان ذکر کرد و گفت: شمار تلفات درون شهری تنکابن بیشتر از برون شهری است.

وی مسمومیت با قرص برنج را معضل اصلی در استان ذکر کرد و گفت: سال قبل ۱۲۷ نفر براثر مسمومیت با قرص برنج فوت کردند و شهرهای بابل، ساری و چالوس بیشترین متوفیان را داشته است و نیمی از افراد ۲۰ تا ۴۰ ساله بودند.

وی با اظهار اینکه سال قبل ۱۰۱ نفر براثر حوادث کار جان خود را از دست دادند، گفت: نیمی از این افراد به دلیل سقوط از بلندی جان باختند که ۱۶ درصد اتباع افغان و مابقی ایرانی هستند و ۱۱ نفر از این افراد زیر ۲۰ سال و هشت نفر بیش از ۶۰ سال سن دارند.

عباسی با اشاره به اینکه ۱۷ پرونده قصور پزشکی سال قبل بررسی شد، گفت: ۶۰ درصد این پرونده‌ها منجر به تائید قصور پزشکی شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی با اشاره به پدیده سقط جنین گفت: متأسفانه برخی از متخصصان اقدام به سقط‌های غیردرمانی انجام می‌دهند و باید جلوی این معضل و پدیده را گرفت و با مراکز غیرمجاز سقط مقابله و برخورد کرد.

کد خبر 5524524

منبع: مهر

کلیدواژه: علی عباسی ساری بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه هفته قوه قضاییه اردبیل سنندج شیراز خراسان رضوی آمار کرونا مواد مخدر مشهد کرمانشاه پزشکی قانونی قرص برنج شمار غریق سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۸۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی

موسی ادیب‌فر مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌غربی با اشاره به جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در استان، گفت: پارسال ۹ هزار و ۳۷۲ مرد و ۴ هزار و ۳۵ زن هم در جریان تصادفات زخمی شدند و پرونده آنها به پزشکی قانونی ارجاع شده است.

وی اضافه کرد: پارسال همچنین ۸۴ نفر بر اثر سرمازدگی و غرق‌شدگی جان باختند که از این تعداد ۴۲ نفر شامل ۳۳ نفر مرد و ۹ نفر زن بر اثر غرق‌شدگی و ۴۲ نفر هم شامل ۳۹ نفر مرد و ۳ نفر زن بر اثر سرمازدگی جان خود را از دست دادند.

ادیب‌فر همچنین آمار حوادث کار منجر به فوت در استان را ۵۳ مورد اعلام کرد و افزود: تمامی فوت‌شدگان در حوادث کار مرد بودند و در بخش حوادث منجر به مصدومیت نیز هزار و ۳۵۹ نفر مرد و ۴۶ زن مصدوم شدند.

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌غربی ادامه داد: همچنین پارسال ۴۷ هزار و ۷۳۶ آقا و ۲۴ هزار و ۹۵۳ خانم معاینه شدند که از این تعداد ۲۰ هزار و ۳۲۷ مورد مربوط به نزاع مردان و ۷ هزار و ۷۵۰ خانم نیز در نزاع‌ها مصدومیت جرحی داشتند.

ادیب‌فر تصریح کرد: پارسال همچنین هزار و ۹۱۵ مورد فوتی مربوط به مردان و ۵۰۸ مورد فوتی مربوط به خانم‌ها در پزشکی قانونی بررسی و ثبت شده است.

وی در رابطه با تعداد مرگ‌های ثبت شده در پزشکی قانونی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹۷ مرگ طبیعی مردان و ۱۱۲ مرگ طبیعی خانم‌ها ثبت شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌غربی همچنین با بیان اینکه پارسال بر اثر سوختگی ۳۸ مرد و ۲۳ زن جان باختند، افزود: در این مدت ۱۰ مرد و ۲ خانم هم بر اثر برق‌گرفتگی فوت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • فوتشال در مازندران؛ فوتبال در گل و شُل شالیزار
  • فصل نشا با چاشنی فوتشال در مازندران
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • مرگ کودک ۷ ساله در مازندران با سقوط کمد
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی